DIENSTEN EN GELUKKIGER LEVEN

COUNSELING

Als mens ontkom je niet aan gebeurtenissen in je leven. Dingen gebeuren. Op het werk, thuis, met je ouders, je partner, je kinderen, op straat. En emoties stoppen niet bij de voordeur. Soms geeft dat veel stress. Dan is het belangrijk hoe je er mee omgaat. Door bewust aandacht te geven, ga je herkennen wat er is.

  • Intake: aan de hand van vragen, oefeningen en een meting, stellen we vast wat jouw vraag precies is en waar jij behoefte aan hebt. De intake duurt 2 uur en staat op zichzelf.

  • Traject: als blijkt dat jouw hulpvraag van mentaal-emotionele aard is, starten we een traject. Vaak blijkt dat ongeveer 5-7 afspraken voldoende zijn. Elk gesprek duurt 1,5 uur en vindt 1x per 3 weken plaats.

  • Periodiek: net zo goed als dat je regelmatig naar de tandarts gaat, kleren koopt, haren laat knippen, zo kun je ook een consult afspreken. Puur onderhoud van jezelf voor een gelukkiger leven.

  • Workshop: speciaal voor groepen verzorg ik regelmatig een introductie Mentaal Fit. Wat doet stress met je en met jouw lichaam? Door inzicht word je zelfbewuster en vitaler.

EXPERTISE

  • Kennis delen: al meer dan 10 jaar begeleid ik mensen op hun pad naar een leven met meer rust en balans. Ik gebruik en deel graag mijn kennis. Door in gesprek te gaan. Door bewust aandacht te geven aan jou. En door te schrijven. Over emoties, veerkracht en een gelukkiger leven.

  • Ervaring: geluk en welzijn hangen samen met betekenis. Vaak neemt werk een groot deel van je tijd in beslag. Daarom is het van belang ook betekenis te vinden in je werk. Maar 'hoe' vind je dat? Door jezelf beter te leren kennen.

Waarom zou de maatschappij zich enkel verantwoordelijk voelen voor de opvoeding van kinderen maar niet voor de opvoeding van volwassenen? Erich Fromm