DIENSTEN OVER GELUK EMOTIES EN KEUZES MAKEN

LIFE COACHING

Als mens ontkom je niet aan gebeurtenissen in je leven. Dingen gebeuren. Op het werk, thuis, met je ouders, je partner, je kinderen, op straat. En emoties stoppen niet bij de voordeur. Soms geeft dat veel stress. Dan is het belangrijk hoe je er mee omgaat. Bij Life Coaching draait het om 3 vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Intake: aan de hand van vragen en oefeningen, stellen we vast wat jouw vraag precies is en waar jij behoefte aan hebt. De intake duurt 2 uur en staat op zichzelf.

Traject: als blijkt dat jouw hulpvraag een betere balans is tussen persoonlijke wensen, werk en de wereld om je heen, starten we een traject. Vaak blijkt dat ongeveer 7 afspraken voldoende zijn. Elk gesprek duurt 1,5 uur en vindt 1x per 3 weken plaats.

Periodiek: net zo goed als dat je regelmatig naar de tandarts gaat, kleren koopt, haren laat knippen, zo kun je ook een consult afspreken. Puur onderhoud van jezelf, voor meer rust in je hoofd en in je lijf.

MINDFUL WERKEN

Mindful werken voor bedrijven? Ja, dat kan. Samenwerken vraagt inzicht hebben in je eigen kracht en talenten en dus ook weten wanneer en aan wie je de hulpvraag stelt. Zodat je als team beter gebruik maakt van elkaars kwaliteiten en talenten. De ideeën die je hebt over jezelf, je werk, je collega's, je omgeving en het leven, neem je elke dag mee, ook naar kantoor. Als een team goed functioneert, verloopt de samenwerking beter en is het rendement groter. Mindful Werken is leven en werken vanuit ontspanning en met vriendelijke, oprechte aandacht, zonder oordeel. Verandering begint van binnen uit en mindful-zijn stopt niet bij de voordeur. Klik HIER voor meer informatie.

DIAGNOSE & EMOTIE

Door de veranderde zelfzorg zijn mensen steeds beter in staat zelf invulling te geven aan hun gezondheid. Regelmatig wordt mijn manier van werken integratief gebruikt. Want wat gebeurd er met je als de arts verteld dat je baarmoederhalskanker hebt? Of borstkanker? Als de grond onder je voeten wordt weggeslagen, is het juist belangrijk om in beweging te komen. Om zelf ook vorm te geven aan jouw traject. Mijn ervaring is dat een integratieve aanpak versterkt. Wat gaat jou nog meer helpen in een situatie waarbij je slecht nieuws hebt gekregen? Ik ben geen arts en mijn manier van werken vervangt geen enkele therapie. Het is wel aanvullend voor emotioneel evenwicht. Wil je meer weten? Neem dan CONTACT op.

WORKSHOP GEMAK MET ETEN

Je bord leeg eten. Wie heeft dat als kind niet gehoord? Zo zijn er nog veel meer ideeën en opvattingen die ons met de paplepel zijn ingegoten. En die nog steeds van invloed zijn op ons huidig eetgedrag. De workshop Gemak met Eten gaat over jou en het bewust worden van je eetpatroon. Naast theorie, doen we oefeningen die verdieping en inzicht geven in je onbewuste drijfveren. De inzichten kunnen je helpen na te denken over de keuzes en mogelijkheden die je hebt omtrent voeding en eten. Klik HIER voor nog meer informatie.

BEWUST OPVOEDEN

Als je kind anders is dan andere kinderen, blijft het nog steeds gewoon jouw kind. Het ontwikkelt zich misschien anders dan de meeste kinderen. En soms word je ronduit knettergek van de talloze vragen die het stelt en tomeloze energie die het heeft. Want hoe houd je een kind gemotiveerd? Wat als je kind last heeft van faalangst? Of eenzaamheid? Maar net zo goed als je een kind leert fietsen, zo kun je het ook helpen leren om te gaan met gebeurtenissen in zijn of haar leven. En dat begint bij jou, als ouder. Dus als je meer wilt opvoeden vanuit balans en rust, kijk dan ook jouw werk-prive-balans en naar het kind in jou. Voor meer informatie, klik HIER.

Waarom zou de maatschappij zich enkel verantwoordelijk voelen voor de opvoeding van kinderen maar niet voor de opvoeding van volwassenen? Erich Fromm