SIMONE DE BRUIN GELUK IS SAMEN DELEN

Ik geloof dat als je stress in je leven ervaart om welke reden dan ook, jij zelf er veel meer aan kunt doen dan dat je denkt. Ik ervaar dat veel stress voortkomt uit gedachtes en ideeën over jezelf, je omgeving en het leven.

Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig geweest waarom mensen de dingen doen zoals ze het doen. Ik wilde weten waarom iemand iets zei en toch iets anders deed. In mijn werkzame leven als projectmanager in het bedrijfsleven, wilde ik begrijpen wat iemand in beweging bracht.

Vanuit een diepe gedrevenheid voor leven vanuit kwaliteiten en mogelijkheden, heb ik in 2007 Praktijk Hati Saya opgericht. Mijn passie is het begeleiden van volwassenen en kinderen bij hun persoonlijke ontwikkeling, het bewust worden van gedrag en onderliggende beweegredenen. Waarom doen zoals je doet? En is dat werkelijk waar? Twee vragen die ik ook mezelf regelmatig stel. Door goed te luisteren en vooral ook door te horen wat niet wordt gezegd, kan ik de juiste vragen stellen die mensen helpen bij het verkrijgen van zelfinzicht.

Mijn werkervaring, het moederschap en het verwerken van trauma en verlies hebben mij inzichten en vooral ook inspiratie gegeven. Eind 2012 verscheen mijn boek 'Aan de Etor' en voor professionals schreef ik het lesmateriaal 'De Sensicirkel' met o.a. lessuggesties en achtergrondinformatie.

Omdat voor mij kwaliteit belangrijk is, volg ik regelmatig opleidingen, workshops, na- en bijscholingscursussen. Al meer dan tien jaar werk ik als geaccrediteerd Journey Practitioner hetgeen betekent dat ik gekwalificeerd ben om met aan de Journey methode van Brandon Bays te werken. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd ademcoach en begeleid ik regelmatig mensen bij ademsessies.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik getrouwd en moeder van twee prachtige jongens. Daarbij, ik kom uit een grote Indische familie waar eten een belangrijke rol heeft. Maar bovenal geeft die grote familie mij een gevoel van saamhorigheid, erbij horen. Een rijk gevoel.

The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return. Eden Ahbez